Het is zover, je gaat studeren! We kunnen nu al concluderen dat 2020 een vreemd jaar zal zijn om aan je studie te beginnen. Het begon al met dat eindexamen dat je niét hoefde te maken en nu lijken ook de introductieweken (en daar mee de leuke feestjes) in het water te vallen. Veel studentensteden zijn daarom druk bezig om een alternatief, Coronaproof programma in elkaar te draaien. Daar hebben wij ook een oplossing voor bedacht!

Corona of niet, wij vinden het begin van je studententijd toch écht een moment dat vastgelegd moet worden. Want je gaat op naar een nieuwe stad, nieuwe mensen leren kennen en misschien zelf wel verhuizen. En met onze coronaproof photobooth kan je jouw 1,5 meter polonaise toch vastleggen en heb je een blijvende herinnering op zak van de start van jouw studententijd!  
 

Coronaproof photobooth

Maak nu het feest compleet met onze Coronaproof photobooth. Het is vanaf nu mogelijk om de photobooth contactloos te starten. Je kunt er voor kiezen om de photobooth te starten met een voetpedaal of een QR code. Houd een QR code voor de lens en de photobooth zal automatisch starten. Om het makkelijk te houden kan het élke QR code zijn die er bestaat. En om het nóg makkelijker te maken staat er op de photobooth ook een QR code de feestgangers kunnen fotograferen voor het geval zij geen QR code op hun telefoon hebben staan.

  • Contactloos starten, met voetpedaal of QR code
  • Gegarandeerd gedesinfecteerd geleverd
     

Voordelen 1,5 meter feestjes
En… er zitten ook voordelen aan al die 1,5 meter feestjes!

  • Met een 1,5 meter polonaise vul je gegarandeerd de hele feestzaal
  • Er is zeker voldoende ruimte om je ultieme dansmoves te showen (wat ons betreft de perfecte manier om indruk te maken op je studiegenoten 😉)
  • Shotjes vanaf de bar zijn hilarisch met 1,5 meter lange rietjes!


Veel plezier en welkom in je nieuwe stad!

 

Controleer de beschikbaarheid van alle modellen hier