6 redenen waarom jouw bruiloft een photobooth nodig heeft

1. Een persoonlijk bedankje

Het design van de fotostrips is helemaal aan te passen aan de stijl van de bruiloft. Geef zo de gasten een persoonlijke fotoprint als huwelijksbedankje! De photobooth kan namelijk 2 dezelfde fotostrips tegelijk printen. Zet een bakje bij de photobooth zodat gasten 1 exemplaar zelf kunnen houden en de ander voor het bruidspaar kunnen achterlaten.

2. Nostalgisch
Ga nostalgisch terug in de tijd, veel van je gasten zullen het idee van de photobooth herkennen uit de oude tijd zonder telefoons en camera’s, van de oude tijd op het station waar je ook een foto kon maken en direct kon laten printen. De huidige photobooths zijn nu kleiner, sneller en stijlvoller maar dat maakt de ervaring niet anders.

3. Cool & uniek gastenboek
Vind je een gastenboek ouderwets en saai? Niet als deze gevuld is met gekke, leuke en bijzondere fotostrips. Laat je gasten de fotostrips inplakken in het gastenboek, doe er pennen of stiften bij en laat het gastenboek vanzelf tot leven komen.

4. Breng je gasten samen
Was het moeilijk om de stoelindeling te maken zonder schaamtelijke situaties te creeren? Alle familie en vrienden drama’s over boord, zijn er bekenden of onbekenden een foto aan het maken? Geheid dat iedereen erbij springt. Daarnaast gebeurd het vaak dat er een rij voor het fotohokje staat waar de gasten elkaar automatisch opzoeken.

5. Leg unieke momenten vast
Voor de grote dag heeft iedereen zich op zijn best gekleed en de haren strak gekamd. De fotograaf legt iedereen op z’n best vast maar soms zijn juist de spontane foto’s het leukst. Aan het einde van de avond zit de stropdag scheef, zit het haar door de war en is de make-up uitgelopen. Ook deze foto’s zorgen voor een onvergetelijke herinnering.

6. Jullie geheim
Als je je even terug trekt van de photobooth zullen er de gekste dingen gebeuren. De gasten printen de foto en stoppen hem misschien ver weg. Maar er is een ding wat de gasten niet weten… Jullie ontvangen alle foto’s digitaal!