Binnenkort jarig?

Maak er een unieke verjaardag van

Met onze photobooth modellen wordt je verjaardag om nooit te vergeten. Of je nu een jubileum viert of 50 jaar bent geworden. Of je jong of oud bent, het maakt helemaal niet uit. Iedereen vermaakt zich met de photobooth. De gasten ontvangen direct een ouderwetse fotostrip, en, wat zij niet weten... je krijgt alle foto's ook nog digitaal. Pressie middel voor het leven!

Fotostrips, gastenboeken en bedankjes

Ruim voordat het feest begint komen we de photobooth leveren. Dit stemmen we met jou of de locatie af. We zorgen dat het gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst. Hoe leuk is het dat de gasten meteen 1 foto in het gastenboek kunnen plakken of met elkaar kunnen delen. De andere mogen ze zelf houden. Een uniek bedankje. Geen gemaakte foto's maar een tastbare en waardevol aandenken aan je jubileum.

 

Persoonlijk ontwerp

De fotostrips worden helemaal naar jou wensen opgemaakt zodat je een uniek en persoonlijk ontwerp voor de fotostrips ontvangt. Wij vragen vaak naar de uitnodiging van de verjaardag waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je kunnen ontwerpen. We kunnen bijvoorbeeld je leeftijd erop zetten en de naam van de jarige jop. Mocht je andere wensen hebben dan op de uitnodiging te zien zijn kan dat uiteraard ook. We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen.

Waarom onze photobooth op je verjaardag?

Vergelijk ons met andere aanbieders

  • Huur gedurende het hele feest
  • Altijd met print functionaliteit
  • Standaard online (afgeschermd) fotoalbum
  • De goedkoopste aanbieder van Nederland
  • Geen medewerker, dus gekkere foto's

Het compact model

De 'Classic' is ons meest gekozen model. Door het compacte en stijlvolle design past het op elk denkbare locatie. Al het plezier wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en meteen geprint. Zo maak je ter plekke bijvoorbeeld een compleet fotoalbum of een leuk aandenken voor je gasten.

 

De selfie spiegel

Uniek, opvallend en een echte beleving. Verras je gasten met deze interactieve booth. De selfie foto spiegel is de nieuwste sensatie op entertainment gebied. Doormiddel van animaties worden de gasten overladen met complimenten en grappen. Dit geeft een extra WOW-effect. Uiteraard worden de foto's ook geprint.

Geen verjaardag maar een ander feest? Check onze pagina's: