Binnenkort een evenement of bedrijfsfeest?

Opvallen doe je met een photobooth!

Met onze photobooth modellen vergeten de gasten het zakelijk evenement niet snel. Of je nu een beurs hebt of een bedrijfsfeest geeft... Of je jong of oud bent, het maakt helemaal niet uit. Iedereen vermaakt zich met de photobooth. De gasten ontvangen direct een ouderwetse fotostrip met jouw uiting. We kunnen de fotostrips bedrukken met een logo, actie-uiting of slogan bijvoorbeeld. De fotostrips gaan gegarandeerd mee naar huis en daardoor zullen ze het niet snel vergeten.

Fotostrips, gastenboeken en bedankjes

Ruim voordat het feest, beurs of ander evenement begint komen we de photobooth leveren. Dit stemmen we met jou of de locatie af. We zorgen dat het gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst. Een uniek bedankje en een echt aandenken.

 

Persoonlijk ontwerp

De fotostrips worden helemaal naar jouw wensen opgemaakt zodat je een uniek en persoonlijk ontwerp voor de fotostrips ontvangt. We vragen vaak naar de uitnodiging van de beurs of naar de huisstijl van het bedrijf waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je kunnen ontwerpen. We kunnen bijvoorbeeld het logo erop zetten en de datum van het evenement of Mocht je andere wensen hebben kan dat uiteraard ook. We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen.

Waarom onze photobooth op het evenement?

Vergelijk ons met andere aanbieders

  • Huur gedurende het hele feest
  • Altijd met print functionaliteit
  • Standaard online (afgeschermd) fotoalbum
  • De goedkoopste aanbieder van Nederland
  • Geen medewerker, dus gekkere foto's

Het compact model

De 'Classic' is ons meest gekozen model. Door het compacte en stijlvolle design past het op elk denkbare locatie. Al het plezier wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en meteen geprint. Zo maak je ter plekke bijvoorbeeld een compleet fotoalbum of een leuk aandenken voor je gasten.

 

De selfie spiegel

Uniek, opvallend en een echte beleving. Verras je gasten met deze interactieve booth. De selfie foto spiegel is de nieuwste sensatie op entertainment gebied. Doormiddel van animaties worden de gasten overladen met complimenten en grappen. Dit geeft een extra WOW-effect. Uiteraard worden de foto's ook geprint.

Geen beurs, bedrijfsfeest of evenement maar een ander feest? Check onze pagina's: