Ga je binnenkort trouwen?

Geef een uniek bedankje mee!

mustache fotoprop

Gefeliciteerd, leuk dat je gaat trouwen! Bezig met trouwplannen of gewoon opzoek naar inspiratie voor jouw speciale dag? Vergeet niet om je gasten te vermaken, dat doe je heel gemakkelijk met een photobooth. Een photobooth op je bruiloft is leuk voor jong en oud. De gasten kunnen zelf aan de slag. De foto's worden meteen geprint, en, wat zij niet weten... je krijgt alle foto's ook nog digitaal. Pressie middel voor het leven!

Fotostrips, gastenboeken en bedankjes

We komen de photobooth natuurlijk ruim voordat het feest begint leveren. Dit stemmen we met jou of de locatie af. We zorgen dat het gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst. Hoe leuk is het dat de gasten meteen 1 foto in het gastenboek kunnen plakken. De andere mogen ze zelf houden. Een uniek bedankje. Geen gemaakte foto's maar een tastbare en waardevol aandenken aan je bruiloft.

Sfeer van photobooth op een bruiloft.
 
We maken van je uitnodiging een passende fotostrip.

Persoonlijk ontwerp

De fotostrips worden helemaal naar jou wensen opgemaakt zodat je een uniek en persoonlijk ontwerp voor de fotostrips ontvangt. Wij vragen vaak naar de uitnodiging van de bruiloft waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je kunnen ontwerpen. Mocht je andere wensen hebben dan op de uitnodiging te zien zijn kan dat uiteraard ook. We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen.

Waarom onze photobooths?

Het is heel makkelijk vergelijken

  • Huur gedurende het hele feest
  • Altijd met print functionaliteit
  • Standaard online (afgeschermd) fotoalbum
  • De goedkoopste aanbieder van Nederland
  • Geen medewerker, dus gekkere foto's

Het compact model

De 'Classic' is ons meest gekozen model. Door het compacte en stijlvolle design past het op elk denkbare locatie. Al het plezier wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en meteen geprint. Zo maak je ter plekke bijvoorbeeld een compleet fotoalbum of een leuk aandenken voor je gasten.

Dit is ons compacte photobooth.
 

De selfie spiegel

Uniek, opvallend en een echte beleving. Verras je gasten met deze interactieve booth. De selfie foto spiegel is de nieuwste sensatie op entertainment gebied. Doormiddel van animaties worden de gasten overladen met complimenten en grappen. Dit geeft een extra WOW-effect. Uiteraard worden de foto's ook geprint.

Dit is onze fotospiegel oftewel een mirror booth.

MirrorBooth Bruiloft Roel & Carlijn


Geen bruiloft maar een ander feest? Check onze pagina's: