Nieuw! Lichtletters huren

Het is zover! Naast onze Photobooths kan je vanaf nu ook lichtletters bij ons huren, geleverd en geïnstalleerd zoals je van ons gewend bent. Hiermee gaan wij jouw feest nóg feestelijker maken. Van bruiloft tot bedrijfsfeestjes, met onze lichtletters maak je het nog persoonlijker.
 

Op 4 december was het zover, toen de vrachtwagen met onze nieuwe lichtletters aankwam leek het wel of sinterklaas langs was geweest! Iedereen op kantoor was uitgelaten, hielp met uitpakken en binnen no time was het hele kantoor bezaaid met karton en piepschuim. En… ze zijn nog veel mooier (en groter 😊) dan verwacht!

De letters
De letters zijn 1 meter hoog en gemiddeld 70 cm breed. We komen de lichtletters graag  bij je leveren inclusief 10 meter snoer en koppelstukken, de lichtletters zijn aan elkaar te koppelen waardoor er maar 1 stroompunt nodig is. Omdat wij weten wat feestvreugde met een mens kan doen, leveren we er voor de zekerheid ook reservelampjes bij. Standaard worden de lichtletters geleverd met warm witte lampjes, op aanvraag kunnen wij dit naar elke gewenste kleur aanpassen.

Onze service
Wij snappen dat je al genoeg items op je to-do list hebt staan. Daarom zorgen wij er voor dat de lichtletters geleverd én geïnstalleerd worden. Jij hoeft ons alleen te vertellen waar de letters precies moeten shinen. En na afloop van je feest halen we de letters natuurlijk ook weer op.

Combi-deal
Wil je ook en photobooth huren? Kies dan voor onze combi-deal met onze Classic Photobooths!

De beschikbaarheid controleer je gemakkelijk op onze website