Alles is geregeld, je to-do list is bijna afgevinkt, de gastenlijst is compleet en het aftellen is begonnen…of toch niet? 2020 Zou het jaar worden met mooie bruiloften, grote sportevenementen en vele andere feestjes en partijen. Niemand had kunnen bedenken dat juist dit bijzondere jaartal in het teken zou staan van binnen zitten, social distance en alles behalve een goed feestje (al raden wij een dagelijkse danssessie in de je woonkamer sterk aan in deze tijd! ;-) ).

Zelfs de beste eventplanner kan zich niet voorbereiden op de razendsnelle veranderingen die het Corona virus met zich mee brengt. We begrijpen heel goed dat dit veel gevolgen heeft voor jullie feest of evenement. Daarom willen we met jullie meedenken voor een oplossing.
 

Onze service 
Als service bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om jouw reservering kosteloos om te boeken naar een andere datum. Mocht er nog geen nieuwe datum bekend zijn, dan kunnen we dit op een later moment bepalen, als deze bizarre tijd is afgelopen. We noemen deze service omboeken, dit is dus ook mogelijk als er nog geen nieuwe datum bekend is. Halverwege juni zullen wij dan contact opnemen om de nieuwe mogelijkheden te bespreken.  Per mail zal iedereen met een reservering in april en mei op de hoogte worden gebracht van deze optie.

Wij duimen er voor dat vanaf juni alle feestjes weer los kunnen barsten, maar bovenal duimen we dat zo veel mogelijk mensen zonder al te veel kleerscheuren deze tijd doorkomen.

Voor nu wensen wij iedereen veel succes en vergeet niet iedere dag even te dansen!

Groetjes het Fotosnap team
#StayStrong