Classic

Geschikt voor elke locatie!

Hij is klein, stijlvol, betrouwbaar, super snel en door de unieke functies een echte beleving. Mede hierdoor is onze 'Classic' het meest verhuurde model. De fotozuil is zo gemaakt dat het lijkt op een ouderwets fotohokje, 1 keer drukken en vervolgens worden er 3 foto's genomen. Daarna meteen geprint als fotostrip. Geprint in 10 seconden!

We komen de photobooth leveren voordat de gasten arriveren en halen het de volgende dag (of aan het einde van het feest) weer af. Hier proberen wij jou zo min mogelijk mee te belasten.

"Onbemand maar daardoor veel
gekkere en ongeremde foto's!"

Onze photobooths zijn onbemand, daardoor kun je de photobooth veel langer huren en zijn de foto's ongeremd, gekker en soms 'n tikje schaamteloos!

Wat is er allemaal inbegrepen?

Te huur vanaf €355,-

  • Huur gedurende de hele dag (geen maximaal aantal uur)
  • Onbeperkt aantal fotostrips direct geprint!
  • Transport: Brengen, instellen, gereed zetten en weer afhalen (gratis binnen 50km)
  • Persoonlijk ontwerp voor de prints
  • Alle foto’s achteraf digitaal verstuurd per e-mail
  • Online album voor het delen van de foto’s met de gasten
 

Onze photobooths op bruiloften

Hoe gaat het in z'n werk?

1. Nadat wij je reservering ontvangen hebben (en onze vreugde dans hebben gedaan) zorgen we ervoor dat alle informatie helemaal klopt. We controleren alles nog een laatste keer en herinneren je een maand van te voren aan de levering van de photobooth. We versturen een e-mail met daarin wat handige informatie en de informatie hoe je jouw ideeen voor het ontwerp van de fotostrip kunt doorsturen.
2. Nadat we jouw ideeen hebben ontvangen gaan we een ontwerp opmaken voor de fotostrips. We versturen dit altijd nog even ter goedkeuring per e-mail op. Wanneer het ontwerp akkoord is gaan we het voorbereiden en ons klaar maken voor de levering.
3. Wij nemen een aantal dagen van te voren contact op met de locatie over de tijd van de levering. Hier proberen wij je zo min mogelijk in te belasten. Mocht je zelf een voorkeur hebben voor een tijdstip kun je dat aan ons doorgeven.
4. Op de dag van de levering zorgen wij dat de photobooth helemaal klaar staat met de aangegeven opties. We stellen het ontwerp van de fotostrips in en wanneer jullie aankomen kunnen jullie beginnen met het maken van de fotostrips! Door ergens op het scherm te drukken begint de booth met het nemen van de foto's. Je ziet jezelf in het touchscreen om een zo goed mogelijke pose aan te nemen. Na 3 foto's worden ze geprint op een ouderwetse fotostrip.