Bedrijfsfeest, kerstfeest of eindejaarsborrel?

Vier december met een photobooth!

Een photobooth wordt ook wel een fotohokje, fotokast of fotopaal genoemd. Hoe je het ook noemt... Wil je jouw de evenementen in december vieren? Doe het met een photobooth! Een photobooth huren is geschikt voor jong en oud, het brengt de gasten samen en het geeft direct de juiste sfeer.

Of je nu een bedrijfsfeest, eindejaarsfeest, bedrijfsborrel of sinterklaas gaat vieren... We hebben verschillende modellen beschikbaar, voor elk soort feest is er een geschikt model. De gasten kunnen zelf aan de slag. De foto's worden direct geprint als ouderwetse fotostrips.

Ontzorgt huren!
Wij regelen echt alles.

We komen de photobooth natuurlijk ruim voordat het feest begint leveren. Dit stemmen we met jou of de locatie af. Hier proberen wij jou zo min mogelijk mee te belasten. We zorgen dat het gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst. De fotostrips worden altijd 2 keer geprint zodat de gasten dit met elkaar kunnen delen. Een persoonlijk en uniek aandenken aan het feest of evenement.

 

Persoonlijk ontwerp

De fotostrips worden helemaal naar jou wensen opgemaakt zodat je een uniek en persoonlijk ontwerp voor de fotostrips ontvangt. Wij vragen vaak naar de uitnodiging van het feest of evenement waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je kunnen ontwerpen. Mocht je andere wensen hebben dan op de uitnodiging te zien zijn kan dat uiteraard ook. We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen.

GRATIS OPTIES, ALLEEN IN DECEMBER
Ontvang nu het hele totaalpakket

Nog meer plezier voor jouw evenement!

 • Huur gedurende het hele feest
 • 640 fotostrips (6 uur lang non-stop printen)
 • Transport; leveren, gereed zetten en afhalen (binnen 50km gratis)
 • Lage, eenmalige kosten voor alle reserveringen verder dan 50km
 • Fotostrips bedrukken met logo & datum
 • Alle foto's achteraf digitaal te downloaden
 
 • GRATIS Studioverlichting
 • GRATIS Fotoprops in thema stijl
 • GRATIS Online afgeschermd album
 • Onbemand Dus gekkere en leukere foto's!
 • Achteraf voldoen, geen aanbetaling nodig!

Het compact model

De 'Classic' is ons meest gekozen model. Door het compacte en stijlvolle design past het op elk denkbare locatie. Al het plezier wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en meteen geprint. Zo maak je ter plekke bijvoorbeeld een compleet fotoalbum of een leuk aandenken voor je gasten.

 

De selfie spiegel

Uniek, opvallend en een echte beleving. Verras je gasten met deze interactieve booth. De selfie foto spiegel is de nieuwste sensatie op entertainment gebied. Doormiddel van animaties worden de gasten overladen met complimenten en grappen. Dit geeft een extra leuk effect.

Fotospiegel sfeervideo