Spiegel

Een hele unieke ervaring!

De selfie foto spiegel oftewel, de MirrorBooth, is de nieuwste sensatie op entertainment gebied. Van buiten lijkt het een normale spiegel maar van binnen is het uitgerust met de nieuwste technieken. Door een speciale techniek kunnen we animaties door het spiegelglas heen tonen en foto's maken. De gasten worden overladen met complimenten en grappen. Ook worden de fotostrips direct geprint.

We komen de photobooth leveren voordat de gasten arriveren en halen het de volgende dag (of aan het einde van het feest) weer af. Hier proberen wij jou zo min mogelijk mee te belasten.

"Een unieke ervaring door
complimenten en grappen"

De mirror booth is onbemand, daardoor kun je de photobooth veel langer huren en zijn de foto's ongeremd, gekker en soms 'n tikje schaamteloos!

Onze spiegelbooth op feesten, partijen en evenementen

Wat is er allemaal inbegrepen?

Te huur vanaf €495,-

  • Huur gedurende de hele dag (geen maximaal aantal uur)
  • Onbeperkt aantal fotostrips direct geprint!
  • Transport: Brengen, instellen, gereed zetten en weer afhalen
  • Persoonlijk ontwerp voor de prints
  • Alle foto’s achteraf digitaal verstuurd per e-mail
  • Online album voor het delen van de foto’s met de gasten
 

MirrorBooth Bruiloft Roel & Carlijn


Hoe gaat het in z'n werk?

1. Nadat wij je reservering ontvangen hebben (en onze vreugde dans hebben gedaan) zorgen we ervoor dat alle informatie helemaal klopt. We controleren alles nog een laatste keer en herinneren je een maand van te voren aan de levering van de photobooth. We versturen een e-mail met daarin wat handige informatie en de informatie hoe je jouw ideeen voor het ontwerp van de fotostrip kunt doorsturen.
2. Nadat we jouw ideeen hebben ontvangen gaan we een ontwerp opmaken voor de fotostrips. We versturen dit altijd nog even ter goedkeuring per e-mail op. Wanneer het ontwerp akkoord is gaan we het voorbereiden en ons klaar maken voor de levering.
3. Wij nemen een aantal dagen van te voren contact op met de locatie over de tijd van de levering. Hier proberen wij je zo min mogelijk in te belasten. Mocht je zelf een voorkeur hebben voor een tijdstip kun je dat aan ons doorgeven.
4. Op de dag van de levering zorgen wij dat de photobooth helemaal klaar staat met de aangegeven opties. We stellen het ontwerp van de fotostrips in en wanneer jullie aankomen kunnen jullie beginnen met het maken van de fotostrips! Door ergens op het scherm te drukken begint de booth met het nemen van de foto's. Je ziet jezelf in het touchscreen om een zo goed mogelijke pose aan te nemen. Na 3 foto's worden ze geprint op een ouderwetse fotostrip.